Haber

Üsküdar’da kavgayı evinin penceresinden izleyen adam kalbine isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Üsküdar’da sokakta çıkan kavgayı evinin penceresinden izleyen 32 yaşındaki Fahrettin Turun, kalbine isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Teze göre, Selami Ali Mahallesi Selamsız Külhanı Sokak’ta bir Pazar akşamı saat 20.00 sıralarında iki küme tartışmaya başladı. Yaşanan arbedede gruptakiler etrafa ateş açtı. Sokak üzerindeki 4 katlı binanın 4’üncü katında oturan Fahrettin Turun (32) pencereye giderek kavgayı izlemeye başladı. Gruptan birinin tabancasından çıkan kurşun Turun’a isabet etti. Kalbinden vurulan türünüz ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Cinsin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tıp kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Fahrettin Turun’un evli ve 2 çocuk babası olduğu, eşinin üçüncü çocuğuna hamile olduğu öğrenildi. Turun, Üsküdar’da toprağa verildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

MAHALLE SAKİNLERİ OLAYI ANLATTI

Gürkan Gökçek, İki taraf da kargaşa içinde. Mahallemizin çok sevilen bir çocuğu, 4’üncü kattan kargaşayı izlerken çıkan kurşunla kalbinden vuruldu. Olduğu yerde öldü. Bütün mahalle çok üzgün. Dün toprağa verdik. Kimsenin kalbini kırmazdı. iyiliksever bir insan olduğunu söyledi. Olayla ilgili konuşan Şerife Pil de burada silahla ateş etti. Çocuk farkında olmadan vuruldu. Kargaşayı izlerken vuruldu. Birdenbire genç çocuk gitti. Ailesi üzüldü dedi. Selim Karahanoğlu ise mahallede birileri ortalığı karıştırdı. Sarhoşlardı. Buradan geçerken silahla ateş ettiler. Evinin penceresinden dışarı bakarken arkadaşımızın kalbine geldiğini söyledi.

Görüntü dökümü———————Fahrettin Turun’un binasından görüntü-Mahallesinden görünüm -Röportaj -Genel ve detaylı görünüm

mudurnu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu