Haber

Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi üçüncü dönem üçüncü oturumunu gerçekleştirdi

Kartal Belediyesi’nin Kartallı çocukların sorunlarını ve taleplerini birinci elden öğrenmek ve onlara demokrasi kültürü aşılamak amacıyla kurduğu Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi’nin üçüncü oturumu gerçekleştirildi.

Kartal’ın çocuklarının sesi olan meclis, Hamza Çimen başkanlığında toplandı. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen oturuma Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Hasret Bulut ve CHP Küme Başkan Yardımcısı Gülay Boyraz katıldı. Üçüncü döngünün üçüncü oturumunda çocukların bir önceki oturumda verdikleri öneriler tek tek okundu. Öneriler karşılığında müdürlüklerden gelen cevaplar ve analizler meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Yeni oturumda iki gündem maddesine ilişkin meclis üyelerinin görüşleri müdürlüklere iletilmek üzere kayıt altına alındı. Kartal’daki parklara isim verilmesi ve sosyal alanlarda yapılabilecek projelerle ilgili gündem maddeleri çocukların görüşüne sunuldu. Her meclis üyesi söz alarak gündem maddeleri hakkında görüşlerini bildirdi.

Meclis oturumunda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı İmam Aydın, konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi. Aydın, yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi’nin kreşlerine dikkat çekti. Anaokulu öğrencilerinin çok uygun koşullarda eğitim aldıklarını belirten Aydın, sabah ve öğle yemeklerinin kalitesinden bahsetti ve anaokullarında fotoğrafçılık, müzik, dans, spor, jimnastik gibi branş öğretmenlerinin misyonları olduğunu izleyicilerle paylaştı.

Oturum sonunda küçük meclis üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu