Haber

The Agency’de 4. dönem öncesi 2 beklenmedik veda! İkisi de takımda olmayacak.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Organizasyon dizisinin dönem finali adım adım yaklaşırken bir ileri bir geri ayrılık yaşanacak. Üç dönemi geride bırakan ve yeni habere göre dördüncü dönem onayı alan Teşkilat dizisinden hem Zeynep Tuğçe Bayat hem de Gürkan Uygun gidiyor.

Bilindiği üzere ekrandakilerin gözbebeği haline gelen Gürkan Uygun’un daha sonra Örgüt’ün oyuncu kadrosuna alınmasına rağmen macerası sona eriyor. Efkar lakabını kullanan ve Ömer’in babası Hasan karakterini canlandıran Gürkan Uygun, 4. sezonda Teşkilat’ta olmayacak. Tecrübeli oyuncu bilindiği üzere Kurtlar Vadisi, Uyanış Büyük Selçuklu, Mükemmel Yüzyıl, Payitaht Abdülhamid, Yılan Hikayesi, Çiçek Taksi, Meczup Yürek gibi projelerde kamera karşısına geçmişti.

Örgüt dizisindeki rolü için yabancı devlet ajanı olan “Kara İnci” karakteriyle seyirciyi ekrana kilitleyen, hikayesiyle aksiyonu ve gerilimi artıran Zeynep Tuğçe Bayat da veda ediyor. 4. sezonda takımda olmayacağı öğrenilen Zeynep Tuğçe Bayat’ın macerası kısa sürdü ve sadece birkaç bölüm süren hikâyesinin sonuna geldi. Örgüt’ten ayrılan Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman, Sanat Dizileri, Afili Aşk, Çilek Kokusu, Baba, Sevmiyor, Gönülçelen gibi yapımlarda rol aldı.

pazaryeriajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu