Teknoloji

Hot Wheels İle Hızlı ve Öfkeli İşbirliği Unleashed 2 Duyuruldu

Hızlı ve Öfkeli ile Hot Wheels hayranlarına müjde! Sıcak Tekerlekler Serbest Bırakıldı 2ile Hızlı ve Öfkeli işbirliği açıklandı. Ünlü serinin arabaları oyuna geliyor. Detaylar burada.

Yeni Hot Wheels oyunu Mayıs ayında duyurulmuştu. 19 Ekim 2023PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Hızlı ve Öfkeli hayranıysanız ve yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorsanız, size harika bir haberimiz var. Universal Games ve Digital Platform by Milestone işbirliğiyle, ünlü film markasından ilham alan arabalar Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged’a gelecek.

Bu işbirliğinin işareti ilk olarak Fast X sinemasında verildi. Toretto’nun oğlu Brian ve kız kardeşi Mia, bir sahnede birlikte Hot Wheels Unleased oynuyorlardı. Resmi duyurusu prestiji ile bugün yapıldı.

Hot Wheels Unleashed 2 ile Hızlı ve Öfkeli İşbirliği Geliyor

Milestone’un verdiği bilgilere göre ilk günden itibaren Dominic Toretto tarafından sürülen Dodge Charger SRT Hellcat Widebody oyuna eklenecek, diğer arabalar ise çıkıştan sonra piyasaya sürülecek olan ücretli indirilebilir içeriklerle getirilecek.

İş birliği kapsamında ayrıca Süratlı ve Öfkeli filmlerinde gördüğümüz akrobatik hareketler de gerçekleştirilebilecek. İtiş ve yana doğru ek olarak, tek veya çift zıplama yapabileceğiz. Bu sayede rakiplerimizin üzerinden atlayabilecek, engelleri aşabilecek, dar alanlarda yol alabilecek ve hatta parkurlarda kısayollar veya yeni bölümler keşfedebileceğiz.

Oyunda ayrıca Lateral Dash adlı yeni bir hareket olacak ve bu hareket hızdan çok dayanıklılığı esas alacak. Bu sayede rakiplerimizi yoldan çıkarmamız mümkün olacaktır.

Son olarak, tamamen yeni beş konum olacak: Blaze, Küçük Golf Sahası, Müze ve Benzin İstasyonu.

haber-adakli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu