Haber

Meral Akşener, Efeler Belediyesi Kuvayı Milliye Evi Müzesi’nin açılışına katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın’da Efeler Belediyesi Kuvayı Milliye Evi Müzesi’nin açılışına Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ile birlikte katıldı. Fatih Atay’ın çalışmasını tebrik eden Akşener, “Allah aşkına bu dönemi iyi değerlendirin. Her yerde iyi kullanın.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek DÜZGÜN Partisi’ne katılan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ile birlikte Aydın’daki Efeler Belediyesi Kuvayı Milliye Evi Müzesi’nin açılışına katıldı. ÂLÂ Partili Fatih Atay’ın yaptığı çalışmaları tebrik eden Akşener, konuşmasında şunları söyledi:

“ÇALMAZSANIZ AÇIKLAYAMADIĞIMIZ VE AÇIKLAYAMADIĞIMIZ HİZMETLER OLACAK”

“Sosyal belediyecilik dediğin budur. Eğer çalmazsan, başkalarının çalmasına izin vermezsen, destekçilerini korumazsan, vatandaşlarına, milletine, sana oy verenlere hizmet edersen Destekçilerinize hizmet ederken, bizim bitiremediğimiz hizmetler ortaya çıkacaktır.Türkiye öyle bir dönemden geçiyor ki bu dönemde sizin isteğiniz çalışanın iradesidir.Hizmet edenin yanında olma iradesi, durma iradesi Hizmet edenlerin yaptığı, gerçekten milletimize, milletimize, Efeler’den başlayarak Türkiye’nin her yerindeki seçmenlerimize bir nimettir.Bunun yerine şunu bunu yaparak ‘Sen busun, ben buyum’ diye düşünemez. ‘Ben bir erkeğim’ deyip iki yumruk arasına yumruk yiyerek. Hala içeri getirilen seçmenlerin aksine, ‘Haydi efendiler, hizmetiniz nedir?’, ‘Bugüne kadar ne yaptınız? Ne yaptınız? bundan sonra ne yaptın?’, ‘Benim vergimle ne yapıyorsun?’ sorusunun sorulduğu bir dönemde yerel seçime gidiyoruz, milletvekilliği olsun, belediye başkanı olsun, vergilerinizi seçilen kişi nasıl kullanıyor diye sormak zorundasınız ve herkes sizin bu soruyu sormamanız için elinden geleni yapıyor. Bu.

“YEREL SEÇİMLER DÜĞÜNLERDİR”

Bak, bu senin kardeşin… Tayyip Erdoğan’a benziyor… ‘Bu senin kardeşin’ dedim… (Gülüyor) Yüzüğümü de çıkarayım mı? ‘Bu da fakir’ diyeyim, tamamlansın… Ya da başka bir şey söyleyeyim, ya da söylemeyeyim. Demek istediğim şu: Aslında yerel seçimler düğündür. Genel seçimler elbette seçmenin düğünü ama yerel seçimler de bildiğiniz gibi seçmenin kendisinden talep edenleri hazır tuttuğu bir dönem. Sorumlu tutulduğunuz ve sorumlu tutulduğunuz bir dönemdir. Bu dönemi Allah’ın rızası için iyi değerlendirin. Her yerde doğru şekilde kullanın. Efeler’de sizin huzurunuzda Türkiye’ye sesleniyorum. Çok konuşanlardan, hile yapanlardan hesap sor. Bu şekilde hizmet edenleri ve bir kuruş bile israf etmeyen, Efeler’de yaşayan her kardeşimize ulaşmaya çalışan belediye başkanlarımızı ödüllendirin ve yeniden seçin. Kimseye bunu zorlamayın. Başkalarıyla el sıkışmak için kendinizi zorlamayın. Diğer siyasi partilerle el sıkışmayın ve belirsiz durumların ortaya çıkmasına izin vermeyin. Bu taraf İYİ Parti’ye saldırıyor, bu taraf da İYİ Parti’ye saldırıyor… Sizin iradenize ve öngörülerinize güvenerek, kendi başımıza, özgür ve bağımsız olarak seçimlere gitmeye karar verdik. Vay efendim, neden kararlar alıyorsunuz? Kaybettirip kazanmalarını mı sağlayacaksınız?… Neden böyle olsun ki? Liderimiz Fatih Atay iradesini ortaya koyarak UYGUN Partisi’nden tek başına yeniden aday oldu. Böyle bir durumda bana değil sana güvendi.”

osmaneliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu