Teknoloji

Hızlı Eşleştirme özelliği sayesinde Galaxy S23’ün kurulumu her zamankinden daha kolay olacak

Yeni Galaxy S23’ü hızlı bir şekilde kurmak, Hızlı Eşleştirme ile her zamankinden daha hızlı olacak. En son bilgilere göre Google, Fast Pair kullanan yeni Android telefonlar için kurulum sürecini iyileştirmek istiyor. Ve bu özellik, 1 Şubat’ta piyasaya sürülecek olan Galaxy S23 serisinin lansmanından kısa bir süre sonra kullanıma sunulacak.

Fast Pair’in ana amacı, yeni cihazların hızlı kurulumunu sağlamaktır. Şu anda kulaklıkları ve akıllı saatleri desteklemektedir, izleyiciler ve kalemler için destek yakında sunulacaktır. Yaptığı sızıntılarla bilinen 9To5Google, bu özelliğin akıllı telefonlarda nasıl çalışacağına dair bilgiler paylaştı. Bulgulara göre, Android telefonunuz artık ayarlanmamış başka bir Android telefon algıladığında Hızlı Eşleştirme açılır menüsünü tetikleyecektir.

Buradan, yüklemeye çalıştığınız cihaza bağlı olarak verilerinizi güvenli ve verimli bir şekilde taşımak için ekrandaki adımları takip edebileceksiniz. Örneğin, bir Samsung cihazında kurulum işlemi için Samsung’un Smart Switch uygulamasını kullanabilirsiniz. QR kodlarını kullanarak diğer cihazları kurmak için nasıl çalıştığına benzer şekilde Fast Pair, verilerinizi bir Android telefondan diğerine taşımak için benzer bir prosedür kullanır.

En iyi yanı, bu özelliğin test aşamasını geçmiş olması ve Google’ın Galaxy S23 lansmanından sonra Fast Pair’in hızlı eşleştirme özelliğini sunmayı planlaması. Pek çok kişi telefonlarını rastgele bir şekilde Galaxy S23 serisi telefonlardan birine yükseltmeye hazırlanırken bu tam bir zamanlamadır.

altinyayla-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu