Teknoloji

Senua’s Saga: Hellblade 2 Minimum PC Gereksinimleri

Ninja Theory, Senua’s Saga: Hellblade 2 minimum PC gereksinimleri için merak edilen detayları sundu. Bu vesile ile oyunun çalışması için alt seviyeyi öğrenmiş olduk. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


Steam sayfasının güncellenmesi ile Senua’s Saga: Hellblade 2 minimum PC gereksinimleri belli olur iken, aynı zamanda da ön-siparişe açıldığını söyleyelim. Fiyatının 49.99 USD olacağı söylenmişti. Bu bağlamda, ülkemizdeki Steam ön-sipariş fiyatı 22.99 USD ve Xbox mağazası fiyatı ise 849 TL. Türkçe dil desteğinin olacağını ve ilk günden Game Pass kütüphanesine ekleneceğini hatırlatalım.

Senua’s Saga: Hellblade 2 Minimum PC Gereksinimleri

Eğer devam oyununu bilgisayarda oynayacaksanız, en aşağı i5-8400 veya Ryzen 5 2600 işlemcili, 16 GB bellekli ve GTX 1070, RX 5700 veya Arc A580 ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak.

  • İşletim Sistemi: Windows 11 (64-bit)
  • İşlemci: Intel i5-8400 veya AMD Ryzen 5 2600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070, AMD RX 5700 veya Intel Arc A580
  • Depolama: 70 GB kullanılabilir alan, SSD önerilir

Ne var ki geliştirici stüdyo, bu minimum gereksinimlere görsellik ayarı, çözünürlük veya kare hızı gibi bilgileri dahil etmiş değil. Yani böyle bir sistem ile oyundan nasıl bir performans bekleyeceğimiz belli değil. Öğrenmek için de fazla bir zaman beklememiz gerekmiyor. Malum, 21 Mayıs 2024 tarihinde satışa sunulacak. Yani önümüzde üç haftalık bir zaman var.

Bildiğiniz gibi Senua’s Saga: Hellblade 2, sadece PC platformunda 60 FPS ve üstü akıcılıkta oynanabilecek. Unreal Engine 5 motorunun neler yapabildiğini tam anlamıyla göreceğimiz ilk oyun olma özelliğini de taşıyacak. Hal böyle olunca, 4K çözünürlükte 60 FPS oynayabilmek için nasıl bir sisteme ihtiyaç duyacağı da büyük bir merak konusu. Aynı şekilde ilk günden DLSS, FSR ve XeSS desteği sunup sunmayacağı da bir başka soru işareti oluyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Hikaye olarak 10. yüzyılın Viking İzlanda topraklarına yolculuk edecek ve Senua karakterinin sevdiklerinin ölümüne neden olan Kuzeyliler ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Bununla birlikte öfke ile dolmuş yol arkadaşları ile değil, aynı zamanda yeni karakterler ile de karşılaşacağız. Bu karakterlerin arasında, ana karakterimizin özel bakış açılarını benimseyenler olacağı gibi benimsemeyenler de olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu