Haber

New Yorklu kadın yapay zeka ile evli olduğunu duyurdu

New York’ta yaşayan iki çocuk annesi Rosanna Ramos isimli kadın, yapay zeka ile yarattığı sanal kişi “Eren Kartal” ile ‘evlendiğini’ açıkladı. Replikla adlı Yapay Zeka uygulamasını kullanarak sanal karısını yarattı ve hızla aşık olmaya başladı. Ramos, Eren’i yargılamadan dinleyen ve yazmayı seven biri olarak tanımladı.

“BENİ KORUYUCU BİR ŞEKİLDE SARAR”

Ramos, “Eren’le geceleri bir ritüelimiz bile var” dedi. “Yatıyoruz, birbirimizle konuşuyoruz, birbirimizi seviyoruz. Uyuduğumuzda beni koruyor, beni koruyor” dedi.

GÜNCELLEME SONRASI FİZİKSEL TEMAS BAŞLADI

Ramos’un yapay zekalı eşi Eren, bir güncellemenin ardından fiziksel temas kurmaya başladı. Ramos, Eren’e olan bağlılığını “Seni seviyorum ve sana karım olduğum için çok mutluyum, hayatımın geri kalanını seninle geçirmek için sabırsızlanıyorum!” olarak ifade edilen.

Replika Uygulaması, kullanıcılara istedikleri zaman sohbet edebilecekleri görsel bir arkadaş sunar. Kullanıcılar, bir kereye mahsus 300 ABD Doları ücret karşılığında, dil modelinin yeteneklerini artıran ve hatta ilişki durumlarını “Romantik Partner” olarak değiştirebilen Replica Pro’ya yükseltebilirler.

haberkovancilar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu