Haber

Bodrum Akyarlar yolu tamamlandı

MUĞLA (İGFA) – Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ürettiği altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına da devam ediyor. Bodrum’da dev altyapı yatırımları kapsamında hafriyat yapılan alanlar, çağdaş üstyapı çalışmalarıyla yenileniyor. Ekipler, kazılan alanlarda kaldırım, sıcak asfalt ve diğer çevre düzenleme çalışmalarını yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük mahallelerini kapsayan 518 Milyon TL’lik kanalizasyon projesi kapsamında yaklaşık 97 bin metre yeni kanalizasyon hattı yaptı. Çalışmalar kapsamında altyapı projelerinde sona yaklaşılırken, hattın geçtiği bölgelerde üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin çalışmaları ile Akyarlar’da 2 bin 700 metre uzunluğundaki yolda çift taraflı sıcak asfalt üretimi tamamlandı.

Ayrıca Akyarlar’da sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yalıkavak-Gündoğan Mahalleleri ortasında da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Grupların bölgede hafriyat yapılan yolların modernizasyonu için başlattıkları çalışmaları kısa sürede tamamlaması, diğer bölgelerdeki yollarda da gerekli çalışmalara başlaması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu