Haber

Tokat’ın Erbaa ve Almus ilçelerinde Filistin için yardım pazarı düzenlendi

Tokat’ın Erbaa ve Almus ilçelerinde Filistin için çarşı düzenlendi.

Erbaa İlçe Müftülüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda Filistin yararına düzenlenen pazarda ikramlar, yiyecekler ve çeşitli eserler satışa sunuldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Erbaa Şubesi, Erbaa Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Erimseyder ve Erbaa İmamı’nın katkılarıyla düzenlenen 2 Kasım’a kadar açık olacak hayır pazarından elde edilen gelir Filistin’e gönderilecek. Hatip Ortaokulu ve Liseleri.

Çarşının açılışına Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Emre Kazandır, İlçe Müftüsü Bekir Ertürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum çalışanları, TDV gönüllüleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

badem

Almus ilçesinde de Filistin için bir çarşı düzenlendi.

Türkiye Diyanet Vakfı Almus Temsilciliği’nin Hükümet Konağı önünde düzenlediği yardım pazarı Cuma gününe kadar açık kalacak.

Almus Kaymakamı Emre Çömen ise konuşmasında, “Almus halkı olarak her zaman mazlum Gazze halkının yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir organizasyon düzenledik. Teşekkürler tüm vatandaşlarımıza, kız kardeşlerimize, Teyzelerimiz, amcalarımız, minik bebeklerimiz, hepsi küçük de olsa bize destek oldu, Allah razı olsun.” Hepsinin hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Belediye Başkanı Bekir Özer, “Almus halkı olarak karıncalar gibi mazlum Gazze halkının yanında olduğumuzu göstermek, elimizden geldiğince yardımcı olmak için bu çarşıyı düzenledik. Bunda emeği geçen halkımızı tebrik ediyorum. çarşıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

derinkuyuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu