Haber

Sony, Microsoft ve Nintendo bu yıl E3 yarışma programında olmayacak

13-16 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Los Angeles’ta düzenlenecek olan oyun fuarı E3’te üç büyük firmanın yer almayacağı resmen açıklandı.

SONY, MICROSOFT VE NINTENDO E3 2023’E KATILMAYACAK

sonyİlk kez 2019’da E3’te görünmese de o zamandan beri E3 oyun fuarının bir parçası olmadı. Microsoft, geçen hafta bu yaz bir etkinlik düzenleyeceğini söylemiş ancak E3’ten bahsetmemişti.

Xbox CEO’su Phil Spencer tarafından yakın zamanda yapılan bir açıklamada, ” E3 bence oyunun ufuk açıcı anlarından biri. Los Angeles’a gitmenin, oradaki binlerce insanın, harika yeni şeyler görmenin tarihini seviyorum…” sözlerini verdi. Açıklamanın devamında” Sektördeki insanları görmek, hayran etkinliklerimiz oldu. Bunun devam etmesini kesinlikle istiyorum“dedim.

E3 2023’e katılmak yerine Xbox, yıllık yaz etkinliği için Los Angeles’a dönecek ve bu arada Xbox ve Microsoft oyuncularının neler beklediğini gösterecek.

Ancak, şubedeki kaynaklar ne olacak? Nintendo ne Sony’nin ne de Sony’nin E3 2023’te olmayacağını ve PlayStation’ın Entertainment Software Association (ESA) ile bildirilen anlaşmazlıklar nedeniyle 2019’da ayrıldığını duyurdu. Şu an için Nintendo ve Sony’nin bir oyun etkinliği düzenleyip düzenlemeyeceği kesin değil.

senkaya-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu