Haber

Serkan Özbalta: Yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz

– Serkan Özbalta: “Yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz”

ANKARA – Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz, bir an önce toparlanmamız lazım.”

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Çorum FK, Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, her iki takım için de zorluk ve mücadele seviyesi yüksek bir maç olduğunu belirterek, “Hafta başından beri bunu varsayıyorduk ve bunu sizlerle paylaştık. Oyuncularımız Yakaladığımız yükselen bir trend var, bunu sürdürmek istedik. Kazanma alışkanlığını sürdüren Çorum FK olarak yolumuza devam etmek istedik, maça da bununla geldik. anlamı ve önemi var. Maçın hem Gençlerbirliği açısından olumlu yönleri vardı, hem 90. dakikada mağlup olmanız, hem de bizim için olumlu yönleri vardı ama özellikle 45 ve 58’deki kırmızı kartlar. O an teslim olduk ve kendimizi oradan çözülebilecek pozisyonlarda bulduk” dedi.

“Bir an önce toparlanmalıyız”

58. dakikada kırmızı kart görmelerine rağmen oynamaya çalıştıklarını belirten Özbalta, “Ama elbette günümüz futbolunda her takımın 10-11 oynaması kolay değil. Bu çok büyük bir organizasyon. kulüpler bunu yapabilir. Yani 10’dan 11’e kadar. Uzatmalarla.” 37 dakikalık periyotta oyuncular oyunu nasıl sürdüreceklerini gerçekten biliyorlardı. Topun tekrar nasıl pas atılacağını da biliyorlardı. Pozisyon arıyorduk ama ararken elbette birkaç değişiklik yaptık. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ankara’ya gelen Çorum FK taraftarını da tebrik ediyorum. “Çorumlu çok insan var, onlara çok teşekkür ediyorum. Yani gelip bizi desteklediler. Bu hafta da maç kazanmak istiyorduk ama dediğim gibi kart planlarımızı bozar, bunlar olur. Yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz, hızla toparlanmamız lazım” dedi.

eflaniajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu