Haber

Kars 36 Spor 3. Lig’e yükselmek için çalışmalarını sürdürüyor

BAL Ligi kadrolarından Kars 36 Spor duramıyorum. Yönetimi, teknik kadrosu, sporcuları ve taraflarıyla birleşen yeşil-beyazlı ekip, 3. Lig’e çıkmanın hesaplarını yapıyor.

2023-2024 döneminde Kars’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde temsil edecek yeşil beyazlı ekip, transfer çalışmalarını sürdürüyor, antrenmanlarına devam ediyor, hazırlık maçları oynayarak eksiklerini görüyor.

Teknik Patron Orhan Tetik gözetiminde Sentetik Sahada antrenmanlarına devam eden Kars 36 Spor’da futbolcuların performansı teknik heyeti sevindirdi.

Kars 36 Spor’un mutlaka 3. Lig’de olması gerektiğini belirten Teknik Direktör Orhan Tetik, “Kars 36 Spor mutlaka 3. Lig’de olmalı, bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Camia olarak kenetlenmiş durumdayız, hedefimiz belli, biz Hedefimize ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor.”Şu anda her şey yolunda, iyi bir kadro kurduk, grubumuz belli, takımları az çok tanıyoruz. Bu sezon profesyonel lige yükseleceğimize inanıyoruz” dedi.

Kars halkını davet eden Tetik, “Bütün Kars halkına sesleniyorum, geçmişi bir kenara bırakın, şehrin takımına destek olun, birliktelik güç yaratır, bu birlikteliği başaralım, şampiyonluk yolunda birlik olalım. “

Kars 36 Spor hazırlıklarına ikili antrenmanla devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibini bekliyor. – KARS

nazilliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu