Yaşam

‘Hükümet Bey’ filminin çekimleri tamamlandı.

Yapımcılığını Oktay Türkan’ın yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu Fatih Yıldırım’ın üstlendiği ‘Hükümet Bey’ filminin çekimleri tamamlandı.

Başrollerinde Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş ve Metin Keçeci gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hükümet filminin çekimleri tamamlandı.

Her sokağı ve köşesi tarihin izlerini taşıyan Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesindeki çekimler sırasında grup, sıcak havanın etkisiyle zorlandı.

 

Çiğ köfteyle sira gecesi yaptılar

Çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte ekip ve oyuncular Şanlıurfa bölgesinde doyasıya eğlendi. Tüm ekip sinemanın bitişini sira gecesi düzenleyerek ve çiğ köfte yiyerek kutladı.

 

Bir film içinde çekildi

Bir yönetmenin ‘Cin Başka Peri Başka’ adlı kaygı filmini çekme hayalinin eğlenceli serüvenini anlatan Devlet Beyefendisi sinemasında yönetmen ve yönetmen grubunun köydeki eğlenceli olaylarını anlatıyor.

Devlet Beyefendisi sinemasında Erkan Bektaş, Dilek Yanardağ, Ayhan Taş, Metin Keçeci, Cüneyt İtina, Tuğçe Kartal, Oğuz Yağcı, Zekeriya Karakuş, Cem Sultan Karabulut, İzzet Çivril, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Nilgün Atılgan, Hande yer alıyor. zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Gürak Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Yavuz Çetin, Ferdi Akarnur ve Bülent Ergün gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

 

Filmin Konusu

Yönetmen Mehmet, uzun zamandır hayalini kurduğu sinemasının çekimleri için harekete geçiyor. Kısıtlı bütçe ve gruba rağmen senaryosunu da yazdığı “Cin Başka Peri Başka” filminin çekimlerine başlamak için Urfa Halfeti’ye gider. Bölgede yaşayan ve üç eşi olan Hükümet, çekimlere gelen oyuncu Fadile’ye platonik olarak aşıktır. Film çekimleri için köyüne gelen Fadile ile beklenmedik bir şekilde tanışan Hükmet, ona olan aşkını ilan eder. Dördüncü eş yapmaya hazırlanan Hükmet, bu süreçte kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu