Haber

Hatayspor depremde hayatını kaybeden Christian Atsu’yu unutmadı

6 Şubat 2023’te tüm Türkiye’yi kasıp kavuran Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında hayatını kaybeden eski Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, takımıyla son golünü attığı günün yıl dönümünde saygıyla anılıyor. (5 Ocak 2023 Kasımpaşa maçı).

“Son saniyeler, son anlar”

Türkiye’yi kasıp kavuran depremden saatler önce, karşılaşmanın 90+7. dakikasında kendi sahasında Kasımpaşa ile oynadılar. Dakikada harika bir serbest vuruş golü atan Christian Atsu, takımının sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmasını sağladı.

Atsu’nun golünün ardından hem Ganalı futbolcu hem de takımı büyük sevinç yaşarken, teknik direktör Volkan Demirel, oyuncusunu kollarının ortasında havaya kaldırdı.

Çünkü uzun süredir formadan uzak kalan ve takımdan ayrılmayı düşünen Atsu, Volkan Demirel’in ikna etmesiyle kariyerine Hatayspor’da devam etme kararı aldı.

Golün ardından maç spikeri “Son saniyeler, son anlar”Felaketin ardından sözleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Hatayspor Atsu’yu andı

Maçın ardından Hatay’daki evine giden Atsu, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Süper Lig tarihinin unutulmaz gollerinden birine imza atan Atsu, 1 yıl aradan sonra yeniden kamuoyunun gündemine oturdu.

Atsu’nun attığı gol sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olurken, Hatayspor da hayatını kaybeden 31 yaşındaki futbolcusunu bir paylaşımla andı.

haber-sultanhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu