Haber

Erdoğan, Eskişehirli adayları tanıttı! Kılıçdaroğlu ve Özel’e suç atıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Anıl Gür Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Milletin ortak değerlerini istismar etme politikası artık sona ermiştir. 31 Mart, çalışma ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin simgesi olacak.

O hızlı treni Eskişehir’e kim getirdi? Yollarla ilgili atılan adımların imzası kimde? Bütün yolları kim inşa etti? AK Parti…

31 Mart çalışması hizmet belediyeciliğinin sembolü olacak. Milletin ortak değerlerini istismar etme politikası artık sona ermiştir. Bırakın 5 yılı, ne ülkemizin ne de şehirlerimizin kaybedecek bir günü bile yok. 17 kez sandıkta imtihan edildik ve başarılı olduk. Hedefimiz yine sandıkta birinci olmak ve şehirlerimizi çalışma siyaseti ile yönetmektir.

BAŞKA BİR ÜLKEDE YAŞAsaydı YOK OLURDU

Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil, çocuklarımızın geleceğine de büyük bedeller ödeyeceğini biliyoruz. Üst üste yaşadığımız darbelerle ülkeye bu korkunç şeyi yaptılar. Bu korkunç şeyi toplumsal gerilim ve ekonomik kriz döngüleriyle yaptılar. Terör örgütleriyle sınırlarımızı rahatsız ederek bu korkunç şeyi yaptılar. İktidara geldiğimiz günden bu yana kalkınma hamleleriyle bu hain tuzaklarla mücadele ediyoruz. Bizim son 10 yılda yaşadıklarımızın benzeri bir şey başka bir ülkenin başına gelse emin olun perişan olur. Türkiye’deki tüm oyunları bozduk.

ESKİ GENEL LİDERİN SORUNU KOLTUĞUNA DÖNÜYOR

Dikkat ederseniz CHP ve aynı yöne bakan partilerin şehirlerimizi geleceğe hazırlama gibi bir niyeti yok. Masanın altındaki sütunun arkasında eski genel liderleri, yeni genel liderleri ve gölge liderleriyle oradaki herkesin sorunu, kendi güç alanlarını korumak, genişletmek veya yeniden kazanmaktır. Bu gerçeği kabul edemedikleri için her siyasi partinin asli görevi ve hakkı olan seçimlere katılma iradesine dahi tahammül edemeyen bir mücadele içerisindedirler. Değişim olarak gelen CHP’nin yeni lideri, kendisinden başkasına tahammülü olmayan tek parti faşizmi zihniyetini hızla benimsedi. Partisinde kimsenin onu umursamıyor gibi görünse de o, bu zaafını bize bağırarak gizleyebileceğini düşünüyor. Eski lider derseniz yarısı yalan, yarısı uydurma ama tamamı cehalete dayanan yanılsamalarla bizimle dalga geçerek gündemde kalmaya çalışıyor. Onun kaygısı, bir tarafı olduğu CHP içinde giderek artan çatışmanın gözlerinden saklanarak, sessizce genel başkanlık koltuğuna dönmektir.

Eskişehir, eğitim, sağlık, sanayi, teknoloji, tarım, kültür-sanat, çevre ve diğer alanlarda verdiğimiz iş ve hizmetleri yakından biliyor. 31 Mart itibarıyla belediyecilikteki adımlarımıza burada başlayacağız. Gözü, gönlü, aklı başka yerde olanların şehirlerimize yapacak hizmetlerinin olmadığını hep birlikte gördük, yaşadık. Türkiye Yüzyılı vizyonu ancak bir ülkenin bu nitelikteki yetkilileri ve liderleri tarafından hayata geçirilebilir. Belediye başkanlarımızın her zaman yanında olacağız. Türkiye bu yeni döneme kurduğumuz güçlü altyapı sayesinde hazırlıklı giriyor. Artık siyasi, ekonomik ve askeri olarak kendi kararlarını verebilecek adımları atmış bir ülkeyiz. Bizim görevimiz bu gücün doğru yöne ulaşmasını sağlamaktır. Ülkemize fayda sağlamayacak, refahına katkı sağlamayacak hiçbir çalkantının içinde olmadık, olmayacağız. Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir.

ESKİŞEHİR’İ BUNA HAZIRLAYACAĞIZ

Dün 2023 hedefi dedik, bugün Türkiye Yüzyılı diyoruz. Bizden sonraki nesil milletimizi çok daha ileriye taşıyacaktır. Geçtiğimiz 21 yılda bu milletin prangalara takılmadığında neler yapabileceğini dost-düşman herkese gösterdik. Gelecek yüzyılı Türk yüzyılı yapma kararlılığı ve çabasıyla bu vizyona sahip çıkıyoruz. Biz Eskişehir’i bu gezinin lokomotif illerinden biri olarak görüyoruz ve buna hazırlamak istiyoruz.

BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN ESKİŞEHİR İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI

Lider Erdoğan daha önce Nebi Hatipoğlu’nu Cumhur İttifakı’nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklamıştı.

Alp:Alpaslan kokulu (MHP)

Beylikova: Vahit Kara

Av tüfeği:Kadir Bıyık

Güneş:Hidayet Özmen: (BBP)

Han:Bekir Belceli

İnönü:Serhat Hamamcı

Mahmudiye:Murat Uçarer

Mihalgazi:Zeynep Güneş

Mihalıççık:Halil Sami Barış: (MHP)

Odunpazarı:Özkan Alp

Seyitgazi:Erhan Fazilet (MHP)

Sivrihisar:Hüseyin İlhan

Tepebaşı:Hamit Yüzgülgüllü

haber-erdemli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu