Haber

Çağdaş Bodrumspor Basketbol Takımı’ndan “Bir bilet sizden, bir bilet bizden” kampanyası

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından birçok kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşu ve hayırsever vatandaş bölgeye yardım için seferber olurken, Çağdaş Bodrumspor da sezon boyunca basketbol maçlarını izlemeye gelenlerin aldığı bilet sayısı kadar bilet alacak. depremzedelerin yaralarını sarmak için “Bir Bilet Sizden, Bir Bilet Bizden” kampanyası.

Depremin olduğu ilk günden bu yana yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Çağdaş Bodrumspor basketbol takımı, yardımlarına bir yenisini ekledi, bu kez vatandaşlara bilet alarak depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi. basketbol maçı izlemek için bilet alan. Dönem boyunca devam edecek kampanyaya tüm Bodrumluları davet ettiler.

Depremzedeler için değerli bir güçlendirme projesini hayata geçireceklerini belirten Çağdaş Bodrumspor Genel Sekreteri Mehmet Göktürk Aslan, “Seyircilerimiz 20 TL’ye bilet alırken, satılan bilet sayısına bilet fiyatını da ekleyerek fon oluşturacağız. Lig boyunca her maçı evimizde oynayacağız. Biriken miktarı depremzedelere iletilmek üzere gerekli kurum ve kuruluşlara aktaracağız” dedi.

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, ligin 19. haftasında Pazar günü Antalya Sun ile karşı karşıya gelecek. Antrenman yapan basketbolcular, gelirlerin depremzedelere aktarılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Proje hakkında konuşan Çağdaş Bodrumspor Genel Sekreteri Mehmet Göktürk Aslan, “Tüm ülkemize hayırlı olsun. Çağdaş Bodrumspor olarak bundan sonraki maçlarımızda ‘Bir bilet sizden, bir bilet bizden’ kampanyasını başlattık. Devam edeceğiz. Dönem sonuna kadar böyle yapın.Bu kutsal görev için herkesin takviye ve katılımını bekliyoruz.Sene başındaki ilk toplantıda da aynı şeyi söyledim.Şampiyon olacağız.Buna gönülden inanıyorum.Bu sadece değil. Sportif ilişkilerden dolayı değil, buradaki insanların karakterlerinden dolayı. Şampiyon olacağımızı çok iyi biliyorum çünkü.

Ligdeki hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu söyleyen Çağdaş Bodrumspor Teknik Direktörü Ender Arslan, “Bizim için çok zor günler yaşanıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Herkes için çok zor. Bizler ama oradaki insanlar kadar biz bu duruma anlam veremiyoruz.Geldim hazırlık sürecimiz şekillendi.Kulübün organizasyonu çok değerli.Yardımımızın bir nebze de olsa olmasını isteriz.Güzel olur. Eğer biz de insanların yaralarının sarılmasına katkıda bulunabilseydik, bu yüzden tüm Bodrumluları maça bekliyoruz. Dönemin geleceği için tek hedefimiz büyük lige çıkmak. Direkt çıkış olarak başarmak istiyoruz. Kolay olmayacak, güçlü bir yol olacak. İnşallah lig sonunda mutlu sona ulaşan taraf biz oluruz” diye konuştu.

Takım kaptanı Erkan Veyseloğlu ise, “Milletimizin başı sağolsun. İçinde bulunduğumuz koşullardan dolayı yüreğimiz yanıyor. Kulübümüz anlamlı bir düzenleme yapacaktır. Böyle bir zeminde olmamız bizleri mutlu ediyor. Yaralar. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Maç var. Amacımız bunları adım adım aşarak büyükler ligine çıkmak. Bunu da başaracağımıza ve büyük ligi Bodrumluların beğenisine sunacağımıza gönülden inanıyoruz” dedi. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu