Haber

Bursa’da Afiş Krizi: Erdoğan’a Bedava, Akşener’e Yasak

Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri dururken, belediye zabıta ekiplerince YETERLİ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in afişlerine el konuldu.

‘Bu resmen zorbalık’

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, asılan afişlerin Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı polis ekipleri tarafından tam gece yarısı toplandığını belirterek, ‘zorbalık’ hakkında açıklama yaptı.

Türkoğlu, İYİ Parti afişlerinin toplatılmasına ilişkin şunları söyledi:

“Dün itibarı ile İYİ Parti 3. Olağan Genel Kurulu’nu valilik ve emniyete bildirerek kentin uygun yerlerine 50’ye yakın afiş astık. Halkımızı kongremize davet ettiğimiz bu afişlerin aynı gece Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldığını öğrendik. Emniyet Müdürlüğü ve ilgili yerler ile yaptığımız görüşmelerden İYİ Parti’nin afişlerine dahi tahammül edilemeyeceğini anladık.”

‘Zulme son vereceğiz’

Antidemokratik uygulamalarınızla milletin gözünü korkutacağınızı zannetseniz de biz iyilik ve yiğitlik hareketi olarak düğünümüzü, nikahımızı, kongremizi, meşale olacak 3. Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız. gücü, Merinos Osmangazi Salonu’nda ağırbaşlı bir şekilde. Zulme ve bu antidemokratik uygulamalara son vereceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu