Haber

Alanya’daki Kur’an kursu öğrencileri Filistinlilere yardım eli uzattı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Kur’an kursu öğrencileri kumbaralarda biriktirdikleri paralarla Filistinlilere destek verdi.

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Zühre Dere 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda öğrenim gören öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Özgür Filistin’in Yanındayız” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına para bağışlayarak destek verdi. kumbaralarında biriktirdiler.

Alanya Müftüsü İhsan İlhan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, öğrencilerin kumbaralarında biriktirdikleri paraları Filistin halkına bağışlamalarını çok anlamlı bulduğunu söyledi.

Öğrencileri tebrik eden İlhan, şunları söyledi:

“Küçük öğrencilerimiz, İsrail’in zulmüne karşı yaşam mücadelesi veren Filistinli kardeşlerimize harçlıklarıyla destek oldular. Kumbarada biriktirdikleri harçlıkları öğretmenleri eşliğinde bize teslim ettiler. Bu bizim için büyük bir mutluluk. İşbirliği ve dayanışma ruhuyla toplumsal farkındalık ve duyarlılık yaratan küçük çocuklarımızın, biz yetişkinlere örnek olması amacıyla Filistinli kardeşlerimize yardım eli uzatmasını hedefliyoruz.” “Çok anlamlı. Böylesine anlamlı bir çalışmaya imza atan, küçük ama yürekleri kocaman minik yavrularımıza ve onlara bu duyguyu aşılayan Kur’an kursu hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu