Haber

Akşener, Altı Masa’ya nasıl döndü? İşte Yavaş ve İmamoğlu’na ısrarla sorduğu 2 soru

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıktığı için 6’ncı Tablo’dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyaset sahnesinde hareketli günlerin yaşanmasına neden oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun veya ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın aday olmasını isteyen Akşener, bu iki ismin kendisini ziyaret edip başkan yardımcısı adayı olmasıyla ikna oldu.

“GERÇEKTEN BENİ YAVAŞ TÜKETTİ”

Dün bir canlı yayına katılan Akşener, 6 Masa’ya dönüş sürecinin kulislerini anlattı. Nitekim İYİ Parti Genel Başkanı Yavaş’ın kendisini ikna ettiğini belirterek, “Partim için herhangi bir ayrıcalık istemediğimi kanıtladım. Aslında Sayın Mansur Yavaş onu biraz ikna etti. Mansur Bey dedi ki Bana ‘Ağabeyim bunu yapacaksın çünkü bunu birlikte kazanacağız’ ve ardından ‘Evet’ dedim. Tabii İmamoğlu’nun da payı var” dedi.

‘KOŞACAK MISINIZ, ÇALIŞIYOR MUSUNUZ?’ SÖYLEDİM”

Akşener, ziyareti sırasında iki belediye başkanı arasında kendisini ikna etmek için geçen konuşmayı anlatarak, “‘Çalışacak mısın? Koşacak mısın?’ dediler. Arka arkaya dedim, ‘Koşacağız, çalışacağız’ dediler. sözlerini kullandı.

habersafranbolu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu