Haber

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’ne katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Ege Bölgesi Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nin açılış törenine katıldı.

Karşıyaka Bostanlı Kapalı Pazaryeri’nde dün başlayan ve yöresel eserlerin satışa sunulduğu etkinliğin açılış töreni bugün gerçekleştirildi. Törende halk oyunları ekipleri gösteri yaptı.

Eyyüp Kadir İnan törende yaptığı konuşmada, Kars, Iğdır ve Ardahan’ı birçok kez ziyaret ettiğini belirtti.

Türkiye ve Azerbaycan’ın kendi bölgelerinde büyük ilerleme kaydettiğini vurgulayan İnan, şöyle konuştu:

“Bugün Karabağ’da, 30 yıldır işgalden kurtarılan topraklarda, Şuşa’da çok daha farklı, çok daha güçlü bir Azerbaycan, çok daha güçlü bir Türkiye var. İnşallah siz değerli hemşerilerimizle birlikte daha da güçlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde hükümetimiz olarak, Cumhurbaşkanımız ve partimiz adına şunu da ifade etmek isterim ki, hangi projeniz olursa olsun, hangi çalışmanız olursa olsun, hangi konuda destek olabilirsek, sizlerin genç kardeşiniz olarak buradayız. hizmetinizde.”

Ege Bölgesi Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Çetin Demir, Büyük Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıl dönümü münasebetiyle bugün açılış töreni düzenlediklerini söyledi.

Demir, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

haberartova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu